WC-illatosító kosarak

WC-illatosító kosarak

Fröccsöntött WC-illatosító akasztókosarak optimalizált gyártása

Cégünk rendkívül büszke arra, hogy egy a közép-európai piacon széles körben ismert márka több WC-illatosító kosarának kizárólagos beszállítója. Az egyszer használatos WC-illatosító kosarak a nyugati országokban már régóta bevett higiéniai megoldásnak számítanak – ezek azok a műanyag akasztók, melyeket a WC peremére kell akasztani.

A gömb alakú kosarak különböző formában érhetőek el, attól függően, hogy a márkatulajdonos által választott szilárd vagy folyékony tisztítószerhez kell illeszkedniük. A termék pontos kialakítása különböző szempontoktól függ:

  • forma és a tisztítószer halmazállapota,
  • megjelenési követelmények (a tartalom látható legyen-e),
  • funkcionalitás – tökéletesen illeszkedik a különböző WC-kbe, olyan helyeken is, ahol legerősebb a vízfolyás,
  • egységköltség.

WC-illatosítók különböző modelljeit gyártjuk. A szilárd WC-frissítő golyókat tartalmazó egyszerűbb változatok csak egyetlen műanyag alkatrészből állnak, míg a folyékony tisztítószereket tartalmazó összetettebb változatok 4-5 külön fröccsöntött alkatrészből tevődnek össze.

Sorozatgyártás a Mikropakknál

Sorozatgyártás a Mikropakknál

Mivel ezek a termékek általában nem újratölthető, a fogyasztók rendszeresen vásárolnak WC-illatosító kosarakat, így az egységköltségek alacsonyan tartása mind a fogyasztó, mind a márkatulajdonos számára kiemelkedően fontos. Ez a tervezés optimalizálásával és a gyártási folyamat széles körű automatizálásával érhető el. A WC-illatosító kosarakat teljesen automatizált gyártócellákban gyártjuk, ahol nincs szükség operátor jelenlétére.

A termékek összes alkatrésze cégünk gyártósorán készül, ahol a több részből álló termékeket szereljük és illesztjük össze. A termékek ellenőrzésére in-line tesztelést is bevezettünk. A WC-illatosító kosarakat félig összeszerelve szállítjuk a márkatulajdonosnak, ahol már a töltésre és lezárásra kerül sok.

Kapcsolódó szolgáltatások

Kapcsolódó iparágak

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo