Szóró- és adagolófejek

Szóró- és adagolófejek

Az aeroszol- és tömítőanyag-csomagolási rendszerek szakértője

A ragasztó- és tömítőanyagiparban szerzett széleskörű tapasztalatainkra építve jelentős hozzáértést szereztünk a számos iparágban használt kétkomponensű csomagolórendszerek terén. Termékfejlesztési kezdeményezéseink középpontjában mindig olyan iparágspecifikus csomagolási kihívás áll, amely jelentős értéket teremthet az egész ágazat számára. Minden adagolófejes és applikátoros megoldásunkat ezt a célt szem előtt tartva fejlesztettük ki.

Szóró- és adagolófej termékeink

Genius - integrált kézi adagolófej

Korszerű adagoló a professzionális habpisztolyok minden előnyével, hobbi felhasználók számára, védőkesztyűvel a kupakban.

Kézi adagolófej

Könnyűsúlyú adagolási megoldás, amely a palack kupakjához van rögzítve.

Pimsring

Click & fix adaptergyűrű, amellyel a PUR-hab palack könnyen rögzíthető az adagolóhoz.

play
video
<highlight>Genius</highlight> integrált kézi adagolófej

Genius integrált kézi adagolófej

A kifejezetten egy piacvezető PUR-hab gyártó számára kifejlesztett termék célja az volt, hogy a PUR-hab pisztolyok minden előnye a hobbi felhasználók számára is elérhető legyen. A DIY és a nem professzionális felhasználók általában az eldobható PUR-hab palackokra támaszkodnak, amelyek gyakran olcsó csomagolásban kaphatóak. A PUR-hab felhordásához a felhasználónak mindkét kezére szüksége van, ami nehézséget okozhat például ablakok, ajtókeretek beépítése vagy üregek kitöltése közben, mivel az adott tárgyat is tartani kell.

Ezeknek a kihívásoknak eleget téve olyan adagolófejet dolgoztunk ki, amely:

  • egy kézzel is könnyen használható,
  • 360°-ban elforgatható,
  • Stop & Go funkcióval rendelkezik, azaz többször is használható. 

Ezeken az előnyökön kívül, a gyártó szeretett volna egy olyan záróelemet a termékhez, amely:

  • két csomagolt védőkesztyűt tartalmaz,
  • valamint garanciazárral rendelkezik a véletlenszerű adagolás megakadályozására.
<highlight>Kézi adagolófej</highlight>

Kézi adagolófej

Egyedi tervezésű kézi adapterünk lehetővé teszi a PUR-hab egykézzel történő adagolását, így a nem professzionális felhasználók számára is rendkívül kényelmes felhasználói élményt nyújt. A palackot akár meg is lehet fordítani vagy bizonyos szögben tartani, ezáltal az eszköz lehetővé teszi a zökkenőmentes adagolást. 

A kézi adagolófej egyaránt használható gumimentes szelepünkkel és a standard gumiszelepekkel is. A gumiszelepekkel való használat esetén jobb tömítést biztosít.

<highlight>Pimsring</highlight> adaptergyűrű

Pimsring adaptergyűrű

A Pimsring egy szabadalmaztatott adaptergyűrű PUR-hab palackhoz tervezve. A menetes gyűrű egy click & fix megoldást kínál a palack adagolófejhez történő rögzítéséhez. A Pimsring különböző méretekben kapható, így bármely standard palackhoz tökéletes illeszkedést biztosít.

Kapcsolódó szolgáltatások

Kapcsolódó hírek

Szórófej és fröccsöntött alkatrészek félautomata összeszerelése, tamponnyomással

Szórófej és fröccsöntött alkatrészek félautomata összeszerelése, tamponnyomással

A Richter Gedeon gyógyszercég részére egy orvostechnikai eszköz műanyag applikátorának gyártását, összeszerelését, valamint tamponnyomásos díszítését végezzük. Az automatikus gyógyszeradagolást biztosító eszközt magán felhasználóknak tervezték, ezért könnyű alkalmazhatóság mellett a kellemes tapintás, illetve az esztétikus kialakítás is fontos szempont volt.

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo