Szelepek

Szelepek

Innovatív szelep megoldások

Az aeroszol és ragasztó szelepek gyártása vállalatunk egyik kiemelt fókusza. Szelepeink a szilikon helyettesítésére nyújtanak alternatív megoldást termoplasztikus (TPE) anyagokkal. Egy szelep fejlesztésénél az ötlet megszületésétől, egészen a sorozatgyártásig végigkísérjük a folyamatot.

Szelep variációk

RF-07 szelep

RF-07 szelep

Ez a 2007-ben, teljes egészében a Mikropakk által tervezett és szabadalmaztatott modell minden ügyfelünk számára szabadon elérhető.

RF-09 szelep

RF-09 szelep

Az RF-09-et 2009-ben kifejezetten egy PUR-habgyártó számára fejlesztettük ki.

RF-16 szelep

RF-16 szelep

A MikaVent szelepek harmadik generációját 2016-ban terveztük és szabadalmaztattuk. Legújabb fejlesztésünk a ház és a szár közötti membránnal és továbbfejlesztett szelepszárral rendelkezik. Az RF-16 megfizethető és fenntarthatóbb megoldást kínál, valamint minden ügyfelünk számára elérhető.

MIKA-Vent gumimentes aeroszolszelep PUR-habhoz

Ezt a gumimentes aeroszolszelepet a MIKA kétkomponensű membránrendszerrel együtt, komplex megoldásként fejlesztettük ki, a kétkomponensű termékek szavatossági idejének meghosszabbítására. A standard kétkomponensű aeroszolok szelepeinél gyakran tömítési problémák lépnek fel, ami a palack tartalmának megkeményedését okozza. Ha a hab megkeményedik, a termék gyakorlatilag használhatatlanná válik, mert a tartalom elakad és beragad.

Megoldásunk egyik fontos része a gumitömítés cseréje egy kifejezetten erre a felhasználási esetre kifejlesztett, jobb tömítést biztosító hőre lágyuló elasztomerre.

Az új TPE (termoplasztikus elasztomer) anyag jobb tömítési tulajdonságokkal rendelkezik, meghosszabbítva ezzel a termék szavatossági idejét. gy a PUR-hab újrafelhasználhatóvá válik, ha egyszerre nem használják fel teljesen.

Mindent egybevetve, az új szelep és a kétkomponensű membránrendszer kombinációjával sikerült a termék szavatossági idejét 9-12 hónapról 24 hónapra hosszabbítani.

MIKAVENT szilárd poliuretán szelepek portfóliója

A MikaVent PU szilárd szelepcsalád három különböző modellt tartalmaz, amelyek mindegyike szilárd, gumi nélküli megoldást kínál. Kompatibilisek a standard PUR-hab pisztolyokkal és a legtöbb töltősorral. Minden modell használható a kézi PUR-habokhoz.

1 év eltarthatósági garanciát kínálunk, kevesebb mint 5 g/év gázveszteséggel.

Kiemelt szolgáltatások

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo