Precíziós elektronikai alkatrészek

Precíziós elektronikai alkatrészek

Precíziós elektronikai alkatrészek speciális műszaki követelményeknek megfelelően

Függetlenül a felhasználás céljától, az elektronikai precíziós alkatrészeknek olyan magas műszaki követelményeknek kell megfelelniük, mint például:

  • szilárdság és ellenállás a mechanikai igénybevételnek,
  • a jobb mechanikai és termikus tulajdonságok miatt műszaki műanyagokból kell készülniük, szemben a hagyományos műanyagokból készülő egyszerűbb termékekkel,
  • tűz- és porálló kialakítás zárlat esetére,
  • esztétikus kialakítás, ha az alkatrész látható helyen van,
  • kivételes méretpontosság és méretstabilitás.

Az elektronikai precíziós alkatrészek gyakran vékony falúnak, ugyanakkor nagy szilárdságúnak kell lenniük, ezért a falakat általában üvegszállal erősítik meg.

A magas műszaki tartalmú követelmények teljesítéséhez kifejezetten precíz szerszámok és gyártóberendezések szükségesek. Mind a megfelelő berendezésekkel, mind a szükséges know-how-val rendelkezünk, hogy megfelelhessünk ezeknek az igényeknek.

Ráfröccsöntés az elektronikai precíziós alkatrészek előállításához

Ráfröccsöntés az elektronikai precíziós alkatrészek előállításához

A precíziós alkatrészgyártásban a ráfröccsöntés egy bevett technológia. A csavarokra és az elektronikus csatlakozóra is lehet fröccsönteni, így később ezeket az alkatrészeket már nem szükséges beleszerelni a termékbe.

Kétkomponensű műanyag precíziós alkatrészek fröccsöntése

Kétkomponensű műanyag precíziós alkatrészek fröccsöntése

A kétkomponensű fröccsöntés akkor használatos, amikor különböző anyagminőségű alkatrészekből kell alkatrészeket készíteni. Sok esetben a második komponens egy lágyabb anyag, például TPE. A kétkomponensű kialakítás lehetővé teszi a por-, víz- és tűzálló minősítés különböző szintjeit, melyek különböző vizsgálatokkal igazolhatók.

Mérőóraszekrények

Mérőóraszekrények

A Mikropakk által gyártott mérőóraszekrények összeszerelése kézzel történik. A gyártó által előírt csavarokat helyezünk be a termékbe. Ezután egy félig összeszerelt, félkész terméket szállítunk a gyártónak, akinek már csak az elektronikus alkatrészeket kell a szekrénybe helyeznie, hogy készterméket kapjon.

Autóipari hangszórók

Autóipari hangszórók

Az autóiparban használt hangszórók gyártásának a legszigorúbb szabványoknak kell megfelelnie: rendszeres teszteléseket végzünk, auditáljuk a méretpontosságot, validáljuk a termék meghatározott paramétereit, és méréseink alapján pontos PPAP (Production Part Approval Process) jelentéseket készítünk.

A kiváló vezetőképesség biztosítása érdekében ennél a terméknél is ráfröccsöntést alkalmazunk. A műanyag szolgál a termék vázául, az alapvető tulajdonságokat pedig a fém alkatrészek biztosítják. A fém alkatrészeket a szerszámba helyezik, amelyre a ráfröccsöntik a műanyagot.

Kapcsolódó iparágak

Kapcsolódó hírek

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo