Kupakok és záróelemek

Kupakok és záróelemek

Precíz zárás és biztonságos tömítés a Mikropakk kupakjaival és záróelemeivel

Kupakjaink és záróelemeink végtelen lehetőségeket kínálnak palackok vagy tartályok lezárására, ezáltal biztonságban tartva azok tartalmát.

Kupakok és záróelemek

Garanciazár nélküli menetes kupakok

Garanciazár nélküli menetes kupakok

A menetes kupakok két méretben kaphatók, a standard méretű menettel vagy egyedi méretekkel bármilyen nyakhoz. Számos iparág számára gyártunk garanciazár nélküli menetes kupakokat.

Garanciazáras menetes kupakok

Garanciazáras menetes kupakok

Az FMCG-szektorban leggyakrabban használt, garanciazáras menetes kupakok védik a termék sértetlenségét, biztosítva a fogyasztót arról, hogy a terméket még nem nyitották fel. Bármilyen standard vagy egyedi tervezésű kupak gyártható kiegészítő tömítőgyűrűvel.

Adagoló kupakok

Adagoló kupakok

Különböző viszkozitású, egyszerűbb és komplexebb termékekhez is kínálunk adagoló kupakokat in-line beillesztett szelepekkel.

Gyerekzáras kupakok

Gyerekzáras kupakok

Az gyerekzáras kupakok kiegészítő elemekkel rendelkeznek, amelyet a kupakkal együtt fröccsöntünk, így költséghatékony megoldást nyújtanak a pontos illeszkedésű záráshoz.

Kupakok indukciós zárófóliával

Kupakok indukciós zárófóliával

A különböző palackozott termékekhez ideális, indukciós zárófóliák megakadályozzák a szivárgást, megóvják a romlandó termékeket, és manipulációjelzőként is szolgálhatnak. Az indukciós zárófólia kupakba helyezése in-line automatizált folyamat.

Flip-top kupakok aktív zsanérral

Flip-top kupakok aktív zsanérral

A különböző viszkózus anyagok adagolásához ideális, flip-top vagy pattintható kupakok lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy a terméket az első használat után újra lezárja. Az aktív zsanérok tartósabbak és felhasználóbarátabbak, ezért akkor ajánlott, ha a terméket többször újra lezárják.

Flip-top kupakok inaktív zsanérral

Flip-top kupakok inaktív zsanérral

Az inaktív zsanérokkal ellátott, flip-top vagy pattintható adagolók könnyebb zsanérral rendelkeznek. Ideális megoldás, szűkös költségvetés esetén vagy ha a felhasználó várhatóan le akarja szakítani a kupak tetejét.

Aeroszolkupakok

Aeroszolkupakok

Különböző profilú, magasságú, sarokrádiuszú aeroszolkupakokat gyártunk, úgy hogy illeszkedjenek bármilyen egyedi szórófejhez, és védjék a szelepet. Könnyű kialakítással jelentős alapanyag-megtakarítás érhető el, ezáltal csökkentve a gyártási és logisztikai költségeket.

Betétes kupakok

Betétes kupakok

Mind a standard, mind az egyedi tervezésű kupakokba illeszthetők speciális betétek, például csepegtetők, szórófejek, különböző applikátorok - amelyeket leggyakrabban az orvosi és gyógyszeriparban használnak.

Egyedi tervezésű és standard megoldások különböző igényekhez

Standard kupakjaink és záróelemeink különböző méretekben kaphatók, azonban egyedi tervezésű kupakokat is kínálunk, biztosítva a pontos illeszkedést a termékhez. A kupakok bármilyen RAL-színben gyárthatók, és csomagolási megoldástól függően, lehetnek sima vagy bordázott stílusúak.

Saját márkás termékek

Cégünk saját márkás kupakok előállítását is vállalja. Szerszámtervezésünk lehetővé teszi, hogy a szerszámba a vállalat logójával ellátott cserélhető alkatrész kerüljön.

Összeszerelés

A záróelemek az Ön gyártási folyamatainak követelményeitől függően külön alkatrészként vagy előre összeszerelve is szállíthatók.

Könnyen növelhető termelési kapacitás

Ha egy termék gyártását viszonylag gyorsan kell növelni, főként a kockaszerszámmal történő fröccsöntési technológiát alkalmazzuk. A 2 x 64 fészkű szerszámainkkal egy év alatt több tízmillió darabot tudunk gyártani egy termékből. Ha sorozatgyártásra van szükség, a hatékonyság maximalizálása érdekében a gyártási folyamatból a lehető legtöbbet automatizáljuk: a 2 komponensű termék két lépésben történő előállítása, a flip-top kupakok lezárása és a tesztelés.

MikaTech StarTech Clean Valve – Cseppenésgátló szelep

Büszkén mutatjuk be egyedi tervezésű a MikaTech StarTech cseppenésgátló szelepet, amely egy új típusú rugalmas szelep különböző viszkózus anyagok adagolására. Ez az alacsony egységköltségű, mégis prémium minőségű termék ugyanolyan hatékony, de lényegesen olcsóbb, mint az alternatív szilikon alapú konstrukciók. A MikaTech StarTech cseppenésgátló szelep kétkomponensű rendszer, amely szilikon nélkül készül.

A szelepek rugalmassága lehetővé teszi a különböző anyagok adagolását, ezért nem csak szószokhoz – például ketchuphoz vagy majonézhez – ajánljuk ezt a megoldást, hanem minden olyan adagolási felhasználáshoz, ahol fontos a cseppmentes adagolás. A szelep keménysége az anyag viszkozitásától függően állítható. Az előre formázott vágatok garantálják a szoros illeszkedést bármilyen palackba.

Az eredeti alkalmazást tekintve a MikaTech StarTech cseppenésgátló szelep élelmiszeriparban való felhasználásra készült, de jó megoldást kínál a vegyi anyagok csomagolására is.

play
video

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo