Egyedi élelmiszercsomagolás

Egyedi élelmiszercsomagolás

Egyedi csomagolástervezés magasan optimalizált gyártással

A forma és a funkció kritikus jelentőségű az élelmiszeriparban. Tekintettel az iparág versenyképes jellegére, a márkatulajdonosoknak egyedi dizájnnal kell előállniuk, ugyanakkor hihetetlenül költséghatékonynak kell maradniuk. Ezért az innovatív tervezés mellett a gyártásoptimalizálás az egyik fő területünk, ahol az automatizálási megoldásokat kifejezetten az adott termék gyártási igényei alapján tervezzük.

Tisztatéri környezet élelmiszerek csomagolásának gyártásához

Egyik gyártóüzemünk minősített tisztatérrel rendelkezik, amely megfelelő gyártási környezetet biztosít az élelmiszeripari termékek csomagolásának gyártásához.

Fűszertartó és adagolókupak

Fűszertartó és adagolókupak

A fűszertartó, beleértve a speciálisan kialakított zárókupakot is, a Mikropakk komplex termékfejlesztési folyamatának eredményeként született meg. A teljes folyamatot a terméktervezéstől a tömeggyártásig mi végeztük, és azóta is bérgyártásban kínáljuk ezt a terméket.

A tervezést megelőző követelmények

A márkatulajdonos olyan csomagolási megoldást keresett fűszerek számára, amely az egyszerű papírzacskók és a gyönyörűen kialakított, prémium őrlők között pozícionálható a piacon. Az új középkategóriás megoldásnak egy kényelmesebb módot kellett nyújtania a fűszerek tárolására, amelyet a vásárlók a polcra helyezhetnek (szemben az egyszerű papírzacskókkal, melyek rendetlen látványt nyújtanak), amely még megfizethető.

A Mikropakk megoldása

A végleges terv egy hosszú, számos iterációt magában foglaló tervezési fázis eredményeként született meg. A tervezésben, a gyártási folyamatben és a szerszámozásban mind visszatükröződnek az egyedi igényeknek. 

Az olcsó fűszercsomagolási megoldásokkal ellentétben a tartály teljesen átlátszó, így a a tartalma látható marad. Önállóan is képes “megállni a lábán”, és remek kiegészítője lehet bármely fűszeres polcnak. A vásárlók a közép- és kelet-európai piac több élelmiszerláncában találkozhatnak ezzel a csomagolási megoldással.

Kávépárnák

Kávépárnák

A kávépárna az egyik legnagyobb szériában gyártott termékünk. Annak érdekében, hogy hatékony sorozatgyártást és méretgazdaságosságot biztosítani tudjuk, számos optimalizálási megoldást valósítottunk meg mind a termék, mind a gyártósor szintjén. Először is úgy terveztük meg a terméket, hogy vékony, de elég erős falú legyen. Másodszor, optimalizáltuk a gyártási ciklusidőt, a 0%-os selejtarányt pedig a gyártósori gépi látáshoz használt ipari kamerák telepítésével, darabonkénti ellenőrizéssel érjük el.

Kapcsolódó iparágak

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo