Csepegtetők és szórófejek

Csepegtetők és szórófejek

Garanciazáras kupakok cseppentő vagy szórófejes betéttel

Többféle kupakhoz gyártunk betétet, amelyek általában egy meghatározott alkalmazást szolgálnak, főként a gyógyszeriparban: gyógyszer, e-cigaretta likvidek és illóolajok adagolása. A palack tartalmának jellegéből adódóan ezeket a kupakokat kiegészítő tömítőgyűrűvel szállítjuk.

Standard és egyedi megoldások folyadékok precíz adagolásához

Cseppentőink és szórófejeink bármilyen standard méretű (GL18 és GL16) vagy egyedi kupakhoz illeszkednek. Azon túl, hogy késztermékeket kínálunk, tervezőcsapatunk bármilyen egyedi igényt kész kielégíteni, és bármilyen csepegtetési kihívásra megtalálja a legjobban illeszkedő megoldást, legyen szó a cseppméret optimalizálásáról, egy adott anyag adagolásának nehézségeiről, vagy egy betét egyedi kupakba illesztéséről.

Összeszerelés

Összeszerelés

A kupakokat előre összeszerelt csepegtető- és szórófejbetétekkel szállítjuk, ami azt jelenti, hogy amint a palackot a gyártósoron megtöltik folyadékkal, a kupakokat már csak fel kell helyezni a palackra.

Cseppentők

Cseppentők

Az ellenőrzött adagolás kulcsfontosságú a gyógyszerek esetében. Előre behelyezett kupakjainkat gyakran gyerekzáras kupakokba helyezzük. Forduljon hozzánk bátran bármilyen speciális igényével, és mi megtaláljuk a legjobb megoldást, amely megfelelő az Ön termékéhez.

Szórófejek

Szórófejek

A folyadék megfelelő irányba történő elvezetésére használt záróbetét. A szórófejbetéteket előre összeszerelve szállítjuk.

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo