Termékek

Termékek

Kreativitás a csomagolástechnikában

A Mikropakk műanyag csomagolóanyagok széles választékát tervezi, fejleszti és gyártja, többek között záróelemeket, adagolófejeket, tartókat és élelmiszeripari, kozmetikai felhasználású speciális csomagolásokat. 

Ügyfeleink jelentős része a gyógyszeriparból kerül ki, akik számára több standard és egyedileg fejlesztett csomagolási megoldásokat kínálunk, főként garanciazáras vagy anélküli kupakokat. Továbbá a vegyipar, az élelmiszeripar, a kozmetikai ipar, a háztartási ipar és az építőipar számára is kínálunk termékeket.

Ügyfelek kérésére vagy saját kezdeményezésünkre végzett egyedi fejlesztések lehetővé teszik számunkra, hogy folyamatosan szélesítsük termékkínálatunkat. K+F részlegünkkel és szerszámgyártó üzemünkkel megfelelő partnerek lehetünk az egyedi fröccsöntési igényeinek megvalósításához, az ötlet megszületésétől egészen a sorozatgyártásig.

Duo core termelési modell

A Mikropakk duo core üzleti modellt alkalmaz annak érdekében, hogy az innovációmenedzsment a vállalati tevékenységük mélyen integrált része legyen. A duo core modell azt jelenti, hogy miközben a kiszolgált piacokon tapasztalt kihívásokra folyamatosan újszerű megoldásokat keresünk, ügyfeleinket hosszú távú megbízható beszállítóként szolgáljuk ki.

Duo core termelési modell

Bérgyártás

A bérgyártás keretein belül speciális fröccsöntési csomagolási feladatokat vállalunk a márkatulajdonosok megbízásából. Megbízható bérgyártóként vállaljuk a termék és a gyártási folyamatok tervezését, a prototípus és az öntőforma elkészítését, valamint a próbagyártás és a termelésbővítés lebonyolítását is.

Mikropakk fejlesztések

Késztermék portfóliónk olyan termékeket tartalmaz, amelyeket teljes egészében a Mikropakk kezdeményezett. Mivel több évtizede szolgálunk ki különböző iparágakat, rendszeresen találkozunk olyan csomagolástervezési kihívásokkal, amelyekről úgy gondoljuk, hogy jelentősen javíthatók, ezzel az egész iparág javát szolgálva. Vállaljuk a kihívást, hogy új, értékteremtő megoldást fejlesszünk ki, amelyet minden ügyfelünk számára elérhetővé teszünk. Újításaink közé tartozik többek közt a MIKATech Startech cseppenésgátló szelep, a Mika 2 komponensű membránrendszer és a gumimentes szelep.

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo