Szerszámgyártás

Szerszámgyártás
Korszerű <highlight>műhely</highlight> az iparág-specifikus fröccsöntés és fröccsfúvás igényekhez

Korszerű műhely az iparág-specifikus fröccsöntés és fröccsfúvás igényekhez

A kiváló minőségű fröccsöntés nem lehetséges kiváló minőségű szerszámok és azok rendszeres és megfelelő karbantartása nélkül. Gyárunkban 1900 m2-es szerszámgyártó műhely található, ahol a fejlesztés minden fázisát 28, a szerszámok tervezésében és gyártásában részt vevő kolléga végzi.

A házon belüli szerszámgyártás lehetővé teszi, hogy új szerszámfejlesztési projektek esetén heteken belül elkészítsük a prototípust, és ezáltal ügyfeleink számára versenyelőnyt biztosítsunk a költségek, a minőség és az átfutási idő tekintetében.

Egyedi szerszámkészítés magas hozzáadott értékkel

Folyamatosan bővülő szerszámportfóliónkban késztermékeink szerszámai is megtalálhatók, melyek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Ezen kívül is készek vagyunk partnereink igényeihez alkalmazkodni és különböző üzleti modelleket kidolgozni.

Robbantott ábra egy fröccsöntéshez használt szerszámról

A szerszámok fejlesztésére jelentős mérnöki tudást és erőforrást allokálunk. Hosszútávú partnerségi kapcsolatot alakítunk ki ügyfeleinkkel bérgyártóként, így elkerülhetők a kezdeti magas beruházási költségek.

Akár 32/64 fészkes szerszámokat is tudunk biztosítani.

Tervezési szakértelem <highlight>házon belül</highlight>

Tervezési szakértelem házon belül

Szerszámgyártó műhelyünkben 6 mérnök tervez és fejleszt szerszámokat olyan CAD/CAM szoftverekkel, mint például a PTC Creo, ToolDesigm, SolidWorks, PowerMill, és a PowerShape.

A <highlight>legkorszerűbb</highlight> berendezések

A legkorszerűbb berendezések

A legmodernebb berendezésekkel, többek közt szikraforácsoló gépekkel, CNC-vezérlésű marókkal, lézerhegesztő és startlyukfúró gépekkel felszerelve, évente körülbelül 30 szerszámot szállítunk, a hagyományos konstrukcióktól kezdve a forrócsatornás technológiával készült összetettekig.

Tárolás és karbantartás a <highlight>legszigorúbb előírások</highlight> szerint

Tárolás és karbantartás a legszigorúbb előírások szerint

Létesítményünkben több száz szerszámot tudunk tárolni, karbantartani és használni a legmagasabb biztonsági és karbantartási előírásoknak megfelelően. Minden szerszám vonalkódot kap, konzerváló olajjal kezeljük, és rendszeresen karbantartásnak vetjük alá. Ha az eszközök nincsenek állandó használatban, a gyártás megkezdése előtt egy ultrahangos tisztítóval történő kötelező tisztításon esnek át. 

<highlight>Tárolt és transzfer szerszámok</highlight> javítása, felújítása

Tárolt és transzfer szerszámok javítása, felújítása

Legfőbb prioritásunk, hogy minden szerszám kiválóan működő állapotban maradjon. Ha a gyártás során bármilyen technikai probléma merülne fel, szerszámgyártó szakembereink azonnali megoldásokat kínálnak, és megakadályozzák a termelés leállását. A transzfer eszközök felújítását is műhelyünkben végezzük. Ez esetben először állapotjelentést készítünk a szerszám általános állapotáról, majd felújítási javaslataink alapján ajánlatot teszünk.

Kapcsolódó hírek

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo