Összeszerelés és dekoráció

Összeszerelés és dekoráció
<highlight>Teljesen, félig automatizált vagy manuális összeszerelés</highlight>

Teljesen, félig automatizált vagy manuális összeszerelés

Az összetett szerelési folyamatokat a különböző iparág-specifikus követelmények teljesítése érdekében kifejezetten az egyes termékekhez tervezzük. Szerelési szolgáltatásaink a szerelősoron történő kézi összeszereléstől a teljesen automatizált megoldásokig terjednek, ahol a gyártási folyamat magában foglalhatja az alkatrészek teljes körű tesztelését is. Összeszerelősorunk két műszakban működik, műszakonként 12 fővel.

A gyártó telephelyén történő összeszerelés optimális szintje az egyes termékek esetében eltérő lehet. Míg egyes termékeket teljesen felhasználásra kész állapotban szállítunk – például a kupakot a palackra helyezzük és feltöltjük -, más partnereknél előfordulhat, hogy csak fröccsöntött alkatrészekre van szükség, amelyeket nagytételben szállítunk le.

Szakértői csapatunk a következőkkel segíti a megfelelő összeszerelési folyamat kiválasztását:

  • a befektetés arányos megtérülés (ROI) és a fedezeti pont kiszámítása,
  • a határértékek megállapítása,
  • és a különböző szintű automatizálási lehetőségek kidolgozása.

Ami a gyártást követő szolgáltatásokat illeti, a dekorációs és kiegészítő lehetőségek széles skáláját kínáljuk:

  • Plazmakezelés
  • Egyedi színillesztés
  • Menetes betétek behelyezése
  • Tamponnyomás
  • Lézerhegesztés
<highlight>Egyedi tervezésű</highlight> in-line automatizált szerelés

Egyedi tervezésű in-line automatizált szerelés

Az in-line automatizálásra szakosodott mérnöki csapatunk készen áll arra, hogy egyedi szerelősorokat fejlesszen ki összetett termékekhez, mint például egy zacskó vagy patron beillesztése egy fröccsöntött, fúvott üvegbe.

<highlight>Ultrahangos</highlight> hegesztés

Ultrahangos hegesztés

Az ultrahangos hegesztés lehetővé teszi az illesztett részek, csavarok, szögek és ragasztók nélküli, tiszta, pontos és költséghatékony hegesztését. Költségelőnye mellett esztétikus és rugalmas megoldást kínál. A különböző típusú műanyagok és keverékek illeszthetők össze ultrahangos hegesztéssel, amennyiben molekulaszerkezetük kompatibilis.

<highlight>Tamponnyomás</highlight>

Tamponnyomás

A műanyag termékeknél a tamponnyomás a leggyakrabban alkalmazott dekorációs eljárás. A műanyagok széles skálájára, például különféle polietilénre (HDPE és LDPE), ABS, polipropilénre (PP) és polikarbonátra vállalunk nyomtatást, különböző nyelveken.

<highlight>Plazmakezelés</highlight>

Plazmakezelés

A plazmakezelés – amelyet gyakran alkalmaznak a gyógyszeripari csomagolási megoldásokban – javítja a felület tapadását, növeli annak nedvesíthetőségét, így a hidrofil felület létrehozásával javítja a nyomtatási és ragasztási jellemzőket. A plazmakezelés hatása megfelelő tárolás esetén több hónapig is kitarthat.

Kapcsolódó hírek

Megnövekedett mennyiségi igényre automata szerelősor a válasz

Megnövekedett mennyiségi igényre automata szerelősor a válasz

Egy termék minősége számos különböző összeszerelési technológiával biztosítható, azonban a magas minőség elérése nem mindig olcsó és nem minden piacra alkalmas. Az egyedi, kézi mestermunka és a jól megszervezett sorozatgyártás egyaránt eredményezhet magas minőséget, de eltérő költségekkel, más célpiacon.

Szórófej és fröccsöntött alkatrészek félautomata összeszerelése, tamponnyomással

Szórófej és fröccsöntött alkatrészek félautomata összeszerelése, tamponnyomással

A Richter Gedeon gyógyszercég részére egy orvostechnikai eszköz műanyag applikátorának gyártását, összeszerelését, valamint tamponnyomásos díszítését végezzük. Az automatikus gyógyszeradagolást biztosító eszközt magán felhasználóknak tervezték, ezért könnyű alkalmazhatóság mellett a kellemes tapintás, illetve az esztétikus kialakítás is fontos szempont volt.

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo