Minőségellenőrzési rendszerek

Minőségellenőrzési rendszerek

Az Ön igényeire tervezett és auditált minőségellenőrzési rendszerek

Folyamatainkat rendszeres átvizsgáláson esnek át és gyakran fejlesztjük őket. Szükség esetén más ellenőrzési rendszerek elemeit is alkalmazzuk, hogy iparágtól függetlenül megfelelhessünk az ügyfél követelményeinek. Az ügyfeleink által meghatározott szabványok betartását prioritásként kezeljük. Éppen ezért gyártás előtt, alatt és után is auditálhatják minőségellenőrzési folyamatainkat.

ISO 9001, 14001 és BrC <highlight>szabványok</highlight>

ISO 9001, 14001 és BrC szabványok

A Mikropakk mindkét gyára ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítvánnyal rendelkezik. Az élelmiszeripari termékek tömeggyártása a BLACK gyártóüzemünk teljes területén bevezetett BrC szabvány szerint történik 2016 óta. Telephelyeink már azt megelőzően is BLR auditáltak voltak, mielőtt úgy döntöttünk, hogy üzemeinket magasabb színvonalra emeljük, és meg akarunk felelni a legszigorúbb élelmiszer- és vegyipari követelményeknek, a különböző iparágak ügyfeleinek speciális igényei érdekében.

<highlight>Többszintű</highlight> minőségellenőrzés

Többszintű minőségellenőrzés

Cégünk háromszintű minőségellenőrzési rendszert tart fenn:

  • Üzemeltetői szint,
  • Minőségellenőrzés,
  • Minőségbiztosítás.

A különböző vizsgálatok közé sorolhatóak a szemrevételezés, a különböző mérések, a funkcionális ellenőrzés és az összeszerelés tesztelése. A pontos folyamatot mindig az ügyfél igényeihez igazítjuk, attól függően, hogy a gyártás során mely fázisra kell nagyobb hangsúlyt fektetnünk.

<highlight>In-line</highlight> minőségellenőrzés

In-line minőségellenőrzés

A fröccsöntő és összeszerelő részlegünk folyamatos minőségellenőrzését az ISO-szabványoknak és az egyedi ügyfélkövetelményeknek megfelelő in-line és in-shift minőségellenőrző berendezések biztosítják. Külön automatizálási és robottechnológiai részleget szenteltünk az in-line minőségellenőrzésnek, amely szemrevételezési és mérőrendszereket, kamerákat és érintésérzékelőket, go/no go rendszereket, valamint méret- és helyzetellenőrzőket tervez, szerel össze és integrál a gyártósorba.

Minőségellenőrző <highlight>Labor</highlight>

Minőségellenőrző Labor

Az in-line minőségellenőrzés mellett a termékek széles skálája és a fejlesztési projektek szükségessé tették egy komplexebb minőségellenőrző laboratórium felállítását, amely a következőkkel rendelkezik:

  • Hexagon 3D koordináta mérőgép,
  • Micro-vu Vertex optikai mérőgép,

További eszközök a rutinellenőrzések elvégzéséhez:

  • Gottfert olvadékáramlási sebességmérő műszer,
  • Krahl Messtechnik nedvességmérő,
  • Imada erő- és szakítószilárdságmérő,
  • Mitutoyo felületi érdességmérő,
  • Elektronikus színmérő készülék. 

Harmadszintű vizsgálataink többségét professzionális műszerekkel végezzük, melyeket mind a sorozatgyártásban, mind pedig az új termékek fejlesztésében használjuk. Ami az új termékeket illeti, a minőségellenőrzésnek ez a lépése elengedhetetlen a piaci bevezetéshez és a jóváhagyáshoz. Termékfejlesztési folyamatunk hatékonyabbá válik azáltal, hogy ez a folyamat házon belül zajlik.

Minőségellenőrző laboratóriumunk mérései alkalmasak a PPAP (Termék jóváhagyási folyamat) dokumentumokhoz.

<highlight>Gyors és pontos</highlight> panaszkezelés

Gyors és pontos panaszkezelés

Minőségi megállapodásunk keretében a Mikropakkon belül egy külön erre a célra létrehozott panaszkezelő részleg garantálja a 48 órán vagy egy munkanapon belüli válaszadási időt, hivatkozva a probléma helyére és annak megfékezésére. A teljes gyártási folyamat digitális dokumentációja lehetővé teszi számunkra, hogy bármilyen problémát gyorsan megtaláljunk, az anyagmozgatástól az összeszerelésig. A Mikropakk 8D jelentéseket készít a panaszkezeléshez, azonban törekszünk arra, hogy folyamatainkat az egyedi igényekhez igazítsuk.

A panaszokat és aggályokat a meo.silver@mikropakk.hu e-mail címen várjuk.

 

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo