Fröccsöntés

Fröccsöntés
Két üzem <highlight>kétféle specializációval</highlight> és high-tech fröccsöntő gépekkel

Két üzem kétféle specializációval és high-tech fröccsöntő gépekkel

A lehető legnagyobb hatékonyságra törekedve mindkét gyár magasan automatizált, integrált ERP-rendszerrel rendelkezik, amely felügyeli a központi anyagellátó rendszereket, őrlőket, szárítókat, robotokat és kezelőket.

A két üzemünk eltérő profillal rendelkezik. BLACK telephelyünkön szériagyártás folyik, a SILVER telephelyünkön pedig egyedi precíziós alkatrészek készülnek, illetve próbagyártással és kísérletezéssel járó K+F projektekre fókuszálunk.

Az általunk használt technológiák :

  • 1, 2 illetve 3 komponensű fröccsöntés
  • Ráfröccsöntés (fém vagy más fröccsöntött alkatrészekre)
  • Fröccsfúvás
  • Mikrofröccsöntés

 

  • Tisztatéri szabványoknak megfelelő gyártás
  • Kocka technológia
  • Ultrahangos hegesztés
  • Nagysebességű kameravezérlés

 

A legkorszerűbb technológiával dolgozunk, fröccsöntő gépeink átlagéletkora nem haladja meg a 6 évet.

Gépeink záróereje 6 és 500 t között mozog. Mi azonban a megoldásorientált megközelítést preferáljuk, azaz ha egy új termék gyártása ezt megkívánja, készen állunk bővíteni gépparkunkat.

Egy termék gyártásához szükséges gépeket jól képzett műszaki mérnöki csapat választja ki, amely partnereinkkel együttműködve megtervezi a megfelelő gyártási folyamatot.

Egyik üzemünk teljes területe BrC tanúsítvánnyal rendelkezik, lehetővé téve az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező műanyag alkatrészek, például szószok, italok kupakjainak és záróelemeinek, valamint egyéb élelmiszercsomagolások gyártását.

play
video
<highlight>Nagyszériás</highlight> fröccsöntés

Nagyszériás fröccsöntés

A nagyszériás gyártáshoz – évente több millió alkatrész – teljesen automatizált, nagy tűrőképességű precíziós fröccsöntési szolgáltatásokat kínálunk. Nagy volumenű gyártásnál az egységköltségek csökkentése érdekében a költségek, a minőség és az átfutási idő szerint optimalizáltunk. A 32/64 fészkes szerszámok lehetővé teszik, hogy az alkatrészek gyártásának skálázása magas minőségben történjen. A hatékonyságot az aprólékos, in-line minőségellenőrzés, az alacsony hulladékveszteség, az automatizálási megoldások és az utómunkálatok minimalizálása révén optimalizáljuk.

<highlight>Alacsony szériás</highlight> fröccsöntés

Alacsony szériás fröccsöntés

A kis darabszámú – legfeljebb 10 000 – alkatrészek teljes körű gyártására szakosodott szolgáltatások átmenetet képeznek a prototípusok és a nagyszériás gyártás között. A kis tételes gyártás ideális a nagyon specifikus vagy a piacra lépő új termékek számára. A Mikropakk kisszériás fröccsöntési szolgáltatásai költséghatékony megoldást kínálnak, megfizethető szerszámokkal és gyors tervmódosítással.

<highlight>Anyagok</highlight>

Anyagok

Az olyan gyakori anyagok mellett, mint a polietilén és a polipropilén, rendszeresen dolgozunk speciális, nagy teljesítményű ipari műanyagokkal, mint az ABS, PC, PPS, POM, PA, COC. Ha olyan speciális nyersanyagra van szüksége a gyártáshoz, amelyet nem talál a listán, érdeklődjön bátran a gyártási lehetőségekről.

<highlight>Fröccsfúvás</highlight>

Fröccsfúvás

A fröccsöntési szolgáltatásaink kiegészítéseként fröccsfúvást is kínálunk mind sorozatgyártás, mind pedig kisszériás precíziós gyártáshoz, versenyképes áron. Számos présgéppel rendelkezünk, emellett dolgoztunk már HDPE, PP, PC, és PETG anyagokkal.

Kapcsolódó hírek

Termékfejlesztésünk nyomán született meg a kiemelkedően sikeres, integrált kézi adagoló fej

Termékfejlesztésünk nyomán született meg a kiemelkedően sikeres, integrált kézi adagoló fej

A nem professzionális felhasználók általában az eldobható PUR-hab palackokra támaszkodnak ház körüli munkák vagy éppen hobbi felhasználás során. Azonban palackos kivitel esetében a PUR-hab felhordásához a felhasználónak mindkét kezére szüksége van, ami nehézséget okozhat. Ennek a problémának a feloldására készítettük el a Genius integrált kézi adagolófejet.

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo