Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Túl a hagyományos bérgyártás szerepkörön

A gyártási ciklusra való tekintettel, szolgáltatásaink korábban kezdődnek és messzebbre nyúlnak, mint a legtöbb bérgyártóé. Partnereinket a termékek teljes fejlesztési folyamatán végigkísérjük. 5 fejlesztőmérnök és 5 projektmenedzser áll ügyfeleink rendelkezésére, akik az ötlet megszületésétől a szerszámozáson át a sorozatgyártásig irányítják a projekteket. Jelenlétük jelentős hozzáadott értéket képvisel, mivel a projekt felügyelete mellett szükség esetén technikai támogatást is biztosítanak.

Teljeskörű szolgáltatás kiemelkedő szakértelemmel

Termékfejlesztési szakértelmünket és ez iránti elkötelezettségünket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy bevételeink 4%-át kutatás-fejlesztési tevékenységekre fordítjuk, és eddig több mint 20 szabadalmaztatott megoldással rendelkezünk. Teljes körű termékfejlesztési tevékenységünk a tervezéstől egészen a gyártás utáni szolgáltatásokig terjed. Saját szerszámkészítő műhelyünk több száz szerszám tervezését, létrehozását, tárolását és karbantartását teszi lehetővé, valamint lehetővé teszi, hogy gyorsan reagáljunk a gyártásban vagy a terméktervezésben bekövetkező változásokra. Gyártósoraink magasszintű automatizációja garantálja, hogy termelésünk a leghatékonyabban működhessen.

 

Hogyan dolgozunk

Gyártás előtti szolgáltatásaink process

Gyártás előtti szolgáltatásaink

Ha egy fröccsöntött termékkel kapcsolatban műszaki, funkcionális, szerkezeti, formai vagy költségbeli kihívással szembesül, vagy csak egy megbízható bérgyártót keres, a Mikropakk költséghatékony és az ipari szabványoknak megfelelő megoldásokat kínál Önnek.

process
Fröccsöntési szolgáltatásaink széles skálája process

Fröccsöntési szolgáltatásaink széles skálája

Az első kapcsolatfelvételt követően szakértői csapatunk konzultációra hívja Önt, hogy a megbízás részleteit egyeztessük, meghatározzuk akövetelményeket, valamint a projekt célját.

process
Gyártás utáni szolgáltatásaink

Gyártás utáni szolgáltatásaink

A gyártást követő szolgáltatásaink közé tartozik a kézi, félig vagy teljesen automatizált összeszerelés és a különböző dekorációs szolgáltatások. Szofisztikált, iparág-specifikus minőségbiztosítási folyamataink garantálják, hogy hosszú távon megbízható partnerként szolgálhassuk ki Önt.

Kutatás, fejlesztés és innováció

K+F+I tevékenységeinket 30 éves szerszámtervezési és fröccsöntési tapasztalatunkra alapozzuk. K+F+I részlegünkön 6 tapasztalt mérnök dolgozik azon, hogy ügyfeleink a legjobb megoldást kapják termékinnováció, szerszámtervezés, – felújítás és folyamatfejlesztés, valamint az automatizálás terén.

Szerszámgyártás

Szerszámainkat házon belül gyártva versenyelőnyt biztosíthatunk ügyfeleink számára a költségek, a minőség és az átfutási idő tekintetében. A legkorszerűbb technológiával akár 32/64 fészkes szerszámot is tudunk biztosítani.

Fröccsöntés

Magas műszaki tartalmú vagy új, frissen piacra dobott termékek számára alacsony szériában, illetve sorozatgyártott termékeknél magas szériában is versenyképes egységköltséggel kínálunk fröccsöntési szolgáltatást. 

Gépeink alkalmasak 1, 2 és 3 komponensű fröccsöntésre, ráfröccsöntésre, fröccsfúvásra és kocka technológia alkalmazására is.

Automatizálás

Az ismétlődő feladatok elvégzéséhez – az ipari robotok termelékenységét kihasználva –  gyártósoraink a legmagasabb hatékonysági szintet érik el, ezáltal igen versenyképes egységköltséget kínálnak. Az in-line, off-line és out-line automatizáláshoz programozott, többtengelyes robotokat alkalmazunk.

Szerelés és dekoráció

A gyártási mennyiségtől és összetettségtől függően számos kézi, félig vagy teljesen automatizált összeszerelési lehetőségeket kínálunk, emellett gyártást követő szolgáltatásként, ultrahangos hegesztést és tamponnyomást is vállalunk.

Minőségellenőrzés

Az ISO 9001, ISO 14001 és BrC-szabványoknak való megfelelés mellett, minőségbiztosítási folyamataink testre szabhatók, ezért bármely iparág-specifikus követelménynek megfelelhetnek. Mindkét létesítményünk rendelkezik valós idejű ipar 4.0 gyártáskövetéssel, lehetővé téve a problémák azonnali lokalizálását, amely elengedhetetlen a panaszok időben történő és precíz kezeléséhez. Az in-line minőségellenőrzési feladatok mellett, házon belüli minőségellenőrzési laborral is rendelkezünk a magasabb szintű vizsgálatok lefolytatására.

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo