SZERZŐDÉSES GYÁRTÁS

MAGAS SZÍNVONALÚ,
MEGBÍZHATÓ SZERZŐDÉSES
GYÁRTÁS

Széleskörű technológiai megoldásokkal állunk partnereink rendelkezésére – az elektronikai, gyógyszer-, élelmiszer-, kozmetikai és háztartás-vegyipari termékek szériagyártásában szerzett több évtizedes tapasztalatunkat pedig nap, mint nap a technológia szolgálatába állítjuk. A tapasztalatok alapján, tudjuk, hogyan optimalizáljuk a technológiát annak érdekében, hogy versenyképesebb áron állítsuk elő termékeinket. Szoros együttműködésben a K+F részlegünkkel Partnereink a termék és alkatrész-optimalizálásban is számíthatnak támogatásunkra. A sorozatgyártásban felmerülő speciális és egyedi igények figyelembevétele hosszú távú hazai és nemzetközi kapcsolatokat eredményez.

A GYÓGYSZERIPAR SZÁMÁRA GYÁRTOTT CSOMAGOLÁSOK

A MIKROPAKK változatos gyógyszeripari termékskálája a szabványokhoz és az igényekhez igazodva került kialakításra: garanciazárral, szigetelőgyűrűvel és különböző cseppentő ill. kiöntő betétekkel, menetes ill. pattintós verzióban, – belső, aktív vagy inaktív zsanérral. A záróelemek gyártása mellett, fröccsfúvásos technológiával műanyag fiolákat és tartályokat is gyártunk 150 ml űrtartalomig. Felületi ózonkezelést követően tamponnyomással több, mint 10 nyelven feliratozzuk az adagolóként is szolgáló gyógyszeripari csomagolást.

A szigorúbb gyógyszeripari elvárásoknak megfelelve tisztatérben történő gyártás is biztosított a MIKROPAKK budapesti telephelyén.

ISMERJE MEG EGÉSZSÉGÜGYI
FEJLESZTÉSEINKET!

AZ ÉLELMISZERIPAR SZÁMÁRA GYÁRTOTT CSOMAGOLÁSOK

Az élelmiszeripari szektor számára elsősorban viszkózus anyagok, például ketchup, majonéz és mustár, desszertszószok záróelemeit szállítjuk, igény esetén indukciós fóliával együtt. Cappuccino kapszulák tömeggyártásához pedig a 2016 óta a MIKROPAKK BLACK teljes területén BrC szerint történő gyártási körülményeket biztosítunk. Ételízesítés területén piacvezető partnerükkel együtt közösen fejlesztett csomagolási megoldás sikeres sorozatban gyártott piaci terméket ill. csomagolást eredményezett.

ISMERJE MEG ÉLELMISZERIPARI
FEJLESZTÉSEINKET!

KOZMETIKAI ÉS HÁZTARTÁS-VEGYIPARI CSOMAGOLÁSOK

Nemzetközi jelenlétünkben a szegmensnek gyártott termékeknek is szerepe van: a higiénikus frissességet szolgáló WC-öblítőkosarak, illetve ismert kozmetikai termékekhez, háztartási vegyszerekhez készült záróelemek automatizált műveletekkel kiegészített hatékony – a vevői elvárásokkal összhangban lévő – tömeggyártása is nevünkhöz kötődik.

Szabadalmaztatott MikaTech Startech szelepünk kozmetikai területen is sikeresen alkalmazott: gyermekeknek kifejlesztett tusfürdő gél adagolását segíti.

ISMERJE MEG
FEJLESZTÉSEINKET!

PRECÍZIÓS ELEKTRONIKAI- ÉS AUTÓIPARI ALKATRÉSZEK

Több évtizedes kompetenciánknak és korszerű gépparkunknak köszönhetően, amikor precíziós termékekről beszélünk, minden tekintetben precizitásra gondolunk.

Az elektromos / elektronikai, valamint az autóipari megrendelőink hosszú távú partnereként folyamatosan szállítjuk a minőségi műanyagalkatrészeket. A hagyományos fröccsöntés mellett fémbetét behelyezéses technológiát is alkalmazunk a területen. A darabokat robotok távolítják el, a minőségi célok függvényében kamerás ellenőrzés folyamatba történő beiktatása is gyakran alkalmazott üzemeinkben. Az alkatrészek gyakran kézi összeszerelést igényelnek részünkről – így teljes körű szolgáltatásunkkal is hozzájárulunk partnereink hatékonyságához.

ISMERJE MEG
FEJLESZTÉSEINKET!

AEROSZOL-, ÉPÍTŐIPARI- ÉS EGYÉB SPECIÁLIS TERMÉKEK

A saját fejlesztésű alkatrészek tömegtermelése is házon belül történik, mint például a MIKA-termékcsalád nevével fémjelzett PUR-hab csomagolási fejlesztés alkatrészei. Illetve a MIKROPAKK gyártósorairól kerülnek le egyéb egyedi megoldások szériái is, valamint a tetőszerkezet nagyobb stabilizálását szolgáló tartóklipsz különböző verziói is – melyet egyébként saját épületeink építésekor mi is alkalmaztunk.

SPECIÁLIS MIKROPAKK
FEJLESZTÉSEK