Tanúsítványok

Tanúsítványok

Biztosítékok cégünk megbízható működéséről

A Mikropakknál folyamatosan figyelemmel kísérjük és fejlesztjük gyártási folyamatainkat. Mindkét gyárunk rendelkezik ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítvánnyal, melyeki biztosítják, hogy nemcsak a minőségirányítási, hanem a környezetirányítási keretrendszernek is megfelelünk. A tanúsítási követelmények minden tevékenységünkre kiterjednek, beleértve a hőre lágyuló műanyag termékek és alkatrészek tervezését, gyártását, összeszerelését és értékesítését.

ISO 9001:2015

Az ISO 9001:2015 a leggyakrabban használt minőségirányítási rendszer iparágunkban. Megfelelésünk azt jelzi, hogy folyamatainkat rendszeresen auditáljuk, beleértve a rendszeres belső értékelést is, ami hozzájárul a folyamatos fejlesztésekhez.

ISO 14001:2015

Az ISO 14001:2015 egy nemzetközi szabvány, amely a környezetirányítási rendszerekre vonatkozó követelményeket tartalmazza. A keretrendszernek való megfelelés azt jelzi, hogy üzleti tevékenységünk minden területén kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra.

BrC

A BrC az élelmiszeripar egy globális szabványa, amely garantálja a megfelelő átvilágítást a műveletek során, és biztosítja a termékek megfelelőségét. Mikropakk BLACK 2016 óta a BrC szabványok szerint termel.

PRS Green Label

PRS Green Label

A PRS partnereként aktívan hozzájárulunk a körforgásos raklapmegosztási rendszerhez. A PRS begyűjti a raklapokat, és biztosítja, hogy a raklapok a lehető legnagyobb mértékben újrafelhasználásra kerüljenek. Aktív elkötelezettségünknek köszönhetően kiérdemeltük a PRS Green Label tanúsítványt.

Vállalati karbonlábnyom

Vállalati karbonlábnyom

A Denkstatt Hungary Kft. az üvegházhatású gázok kibocsátásáról szóló jegyzőkönyv irányelveinek megfelelően, a 2021-es évre vonatkozóan vizsgálta a vállalatunk saját tevékenységéből származó közvetlen üvegházhatású gázkibocsátást és a vásárolt energiából származó közvetett kibocsátást.

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo