GINOP 1.3.3-16-2017-00007

GINOP 1.3.3-16-2017-00007

Pályázati kiírás megnevezése:

GINOP-1.3.3-16 – Beszállító mikro-, kis- és középvállalkozások és beszállítói integrátorok támogatása

Projekt azonosítója:

GINOP-1.3.3-16-2017-00007

Megvalósítási helyszín:

3104 Salgótarján, hrsz: 6225/41

Támogatás összege:

885 815 630 Ft

Támogatás aránya:

50%

Forrás:

ERFA

A projekt megvalósításának kezdése:

2019.03.12.

A projekt tényleges befejezésének dátuma:

2022.04.30.

A projekt bemutatása:

A projekt elsődleges célja a MIKROPAKK KFT. és az MHG Kft. közötti gazdasági együttműködés tovább fejlesztése és elmélyítése volt, amelynek keretében a vállalkozások előremozdították a közöttük fennálló üzleti kapcsolatokat a támogatásnak köszönhetően.
A projekt másodlagos célja a jó minőségű termékgyártás és a versenyképes termékár kialakításra kerüljön, ezért szeretnék optimalizálták képzések által a gyártástechnológiát és a szervezet működését, hogy a vállalkozás csökkenteni tudja a ciklusidőt, és minőségbeli kompromisszum nélkül tudjanak versenyképes árat biztosítani. Ezáltal nem csak a kínálatukat tudták bővíteni, de a társaság növekedési potenciálja is erősödött, hiszen a saját fejlesztésekkel és a vevőkkel való szoros együttműködéssel a versenypiaci helyzetük is megerősítésre került.

A projekt további fontos célját folyamatos szakmai továbbképzések és szervezeti alkalmazkodás, reakcióképesség növelése alkotta. Szervezetfejlesztés iránya a funkcionális szervezeti berendezkedés kiterjesztése mátrix organigram irányába, hatékonyabbá tette a részlegek közötti együttműködést, elősegítve a multifunkcionális csapatokba rendeződést, szerveződést.

A magasabb automatizáltsági foknak hála nem csak a gyártási költségek csökkentek, de a termékeket is egy állandó, magas minőségben készítheti el a Mikropakk Kft. A gyártógépek és perifériák minőségi cseréjével az állásidők, karbantartási igények és költségek is csökkentek, így a vevők kiszolgálása sokkal rugalmasabb és gyorsabb lett. Az új gépek nagyobb hatékonyságot biztosítanak, az anyag- és termékvizsgáló berendezések segítségével modern minőségellenőrzésen esnek át a végtermékek, az új légfrissítő berendezés pedig nem csak a gyártócsarnokban dolgozók egészségvédelmét szolgálja, hanem az üzemcsarnokban működő, magas technológiájú berendezések üzemeltetéséhez is elengedhetetlen.

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo