Iparágak

Iparágak

Speciális megoldásaink különböző iparágak számára

A Mikropakk számos iparág számára kínál speciális fröccsöntött termékeket, többet között gyártunk termékeket az elektronikai, kozmetikai ipar és FMCG szektorok számára is. A legkorszerűbb gépparkunknak, technológiáinknak, tapasztalatainknak és tanúsítványainknak köszönhetően egyedi, hozzáadott értéket képviselő megoldásokat tudunk nyújtani a magas műszaki tartalmú felhasználásokhoz.

 

Gyártóüzemeink egyike BrC tanúsítvánnyal rendelkezik, így megfelelünk az élelmiszeripar csomagolási igényeinek. Telephelyünkön tisztatér is található, amely első sorban az orvosi és gyógyszeripari termékek gyártását szolgálja ki.

Iparágak

FMCG

A Mikropakk sorozatgyártást is vállal több nemzetközi FMCG vállalat hosszú távú beszállítójaként. Ebben a szegmensben viszkóz anyaghoz való kupakokkal és különböző csomagolási megoldásokkal vagyunk jelen.

Ragasztó és tömítő anyagok

Az aeroszolipar egyedi megoldásokkal történő kiszolgálása az egyik fő fókuszterületünk, amikor termékinnovációkról van szó.

Gyógyszeripar és orvostechnika

A gyógyszeripari és orvosi alkalmazásokban használt műanyag alkatrészeknek szigorú globális biztonsági előírásoknak kell megfelelniük. A tisztaterünknek köszönhetően már évek óta gyártunk fröccsöntött alkatrészeket az egészségügyi szektor számára.

Technológia

A technológiai szegmens számára a Mikropakk olyan termékek esetében ideális választás, ahol az alacsony minőségű sorozatgyártás nem jöhet szóba. Sokoldalúan felhasználható, kiváló minőségű műanyag alkatrészet szállítunk, mint például egy autó hangrendszerének alkatrészei vagy elektromos készülékek házai.

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo