MIKATECH Startech Clean Valve

A Mikropakk szilikon anyagokat helyettesítő alternatív TPE megoldásként több generációs záróelemet és egyéb élelmiszer-csomagolási megoldásokat fejlesztett ki. Kérésre készséggel kidolgozzuk a záráshoz illő és megfelelő palack kialakítását. Egyik innovációnkat, a MikaTech Startech szelepeket is speciálisan erre a szegmensre fejlesztettük ki. A termékek sorozatgyártása, a 2016-ban a MIKROPAKK BLACK teljes területére bevezetett BrC szabvány szerint zajlik.

play
video

A kihívás

A viszkózus anyagok tiszta adagolása számos iparágban kihívást jelent. Különösen igaz ez a kimagaslóan kompetitív szektorokra, mint például az FMCG szektor. A piacon található ételízesítőktől a fogyasztók nemcsak kiváló ízt várnak el megfizethető áron, hanem kényelmes használatot is. A MIKATech StarTech Clean Valve-t ebben a szellemben terveztük: sokoldalú és higiénikus adagolási megoldás medvezőbb áron, mint a hagyományos szelepek.

Megoldásunk

A Mikropakk egy forradalmian új, rugalmas szelepet fejlesztett ki, melyet azóta szabadalom véd. Olyan szelepet terveztünk, amely a legtöbb záróelemhez jól illeszkedik. Az eszközt kétkomponensű fröccsöntéssel előre formázott vágatokkal gyártjuk. Keménységét mindig az adott anyag viszkozitásához állítjuk be. A StarTech Clean Valves szelepek biztonságosan alkalmazhatók mind élelmiszerek, mind vegyszerekadagolására, és szinte bármilyen viszkozitású anyag adagolását lehetővé teszik.

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo