Esettanulmányok

Esettanulmányok

Valós problémák ihlette innovatív megoldások

K+F tevékenységünk célja, hogy az ügyfelek egyedi igényeire és aktuális problémáira kivitelezhető és költséghatékony megoldásokat kínáljunk. A szerszámtervezésben és fröccsöntésben szerzett, több mint 25 éves tapasztalat alapján fejlesztjük tovább a meglévő termékek úg,y hogy akár azonos költségszinten egy továbbfejlesztett terméket kínáljunk.

K+F tevékenységünk nagy része az évek során az aeroszolos csomagolásra koncentrálódott. Egy teljes termékcsaládot, a MIKA-t, szenteltünk az aeroszolos innovációknak, amely továbbfejlesztett szelepekkel, többféle korszerű, palackon belüli kétkomponensű rendszerrel és applikátorokkal rendelkezik.

Az alábbiakban bepillantást engedünk abba, hogyan született néhány innovatív tervezési megoldásunk, és fejlesztéseinkkel hogyan teremtettünk értéket ügyfeleink számára.

Genius integrált PUR-hab adagolófej

A könnyen használható integrált PUR-hab adagolófej a PUR-hab pisztoly minden előnyét biztosítja az eldobható PUR-hab palackok hobbi felhasználói számára: 360°-os forgatás, többszöri használhatóság, egykezes működtetés.

MIKA kétkomponensű membránrendszer aeroszolokhoz

A kétkomponensű aeroszolok belső szerkezetére tervezett megoldás megakadályozza a palack belsejében a korai elegyedést és az üledékképződést, így meghosszabbítva a termék felhasználhatósági idejét.

MIKA-Vent gumimentes aeroszolszelep

Kifejezetten a kétkomponensű csomagolórendszerek kifogástalan tömítésének biztosítására kifejlesztett rozsdamentes aeroszolszelep.

MIKATECH Startech Clean Valve

Szabadalmaztatott, forradalmian új rugalmas szelep innovatív műanyag technológiával.

Kapcsolódó cikkek

Szórófej és fröccsöntött alkatrészek félautomata összeszerelése, tamponnyomással

Szórófej és fröccsöntött alkatrészek félautomata összeszerelése, tamponnyomással

A Richter Gedeon gyógyszercég részére egy orvostechnikai eszköz műanyag applikátorának gyártását, összeszerelését, valamint tamponnyomásos díszítését végezzük. Az automatikus gyógyszeradagolást biztosító eszközt magán felhasználóknak tervezték, ezért könnyű alkalmazhatóság mellett a kellemes tapintás, illetve az esztétikus kialakítás is fontos szempont volt.

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo