Innováció

Innováció

Hiszünk a jó ötlet valódi erejében

Ügyfeleinknek egyedi megoldásokra van szükségük ahhoz, hogy vezető pozíciót érjenek el a rendkívül kompetitív piacokon, melyeken jelen vannak. Velük szorosan együttműködve a házon belüli termékfejlesztésre összpontosítunk, hogy a legújabb technológiákat extra hozzáadott értékkel kínálhassuk.

K+F részlegünk számos termékfejlesztési projektet hajtott végre különböző iparágakban. Eddig több mint 20 szabadalmaztatott megoldással rendelkezünk. Az innováció üzleti tevékenységünk egyik fontos eleme, éppen ezért bevételeink 4%-át fordítjuk kutatásra és fejlesztésre. Igyekszünk a folyamat minden részletére odafigyelni az ötlettől a sorozatgyártásig, a termékigény meghatározásától a piackutatáson keresztül a gyártás optimalizálásáig. Büszkék vagyunk arra, hogy néhány fejlesztésünk eredetiségét számos, az iparágban ismert díjjal ismerték el.

Termékinnovációink

Esettanulmányok

K+F tevékenységünk révén megvalósítható és költséghatékony megoldásokat kínálunk. Esettanulmányainkban betekintést nyújtunk a legérdekesebb fejlesztéseinkbe, a felmerült kihívásokba és az általunk nyújtott megoldásokba.

Díjaink

Megtiszteltetés számunkra, hogy innovációinkat különböző díjakkal ismeri el az iparág.

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo