Innovatív csomagolástechnika Egyedi gyártástechnológia Testre szabott szolgáltatások We.Know.How.

Műanyag csomagolási megoldások kiemelkedő hozzáadott értékkel

Nemzetközi márkák szolgálatában innovatív csomagolástechnikai megoldásokkal 1989 óta

A közép-kelet európai térség egyedi fröccsöntött csomagolástechnikai megoldásokat kínáló gyártójaként, több mint 30 éves tapasztalatra építve szolgáljuk ki a gyógyszer-, élelmiszer-, építőipart, valamint a kozmetikai, orvosi, és elektronikai iparágakat.

Integrált partnerként célunk, hogy a márkatulajdonosok egyedi és költséghatékony csomagolási megoldásokkal kompetitív iparágakban is kiemelkedhessenek.

Annak érdekében, hogy magas hozzáadott értéket képviselő innovatív megoldásokat tudjunk nyújtani, bevételeink jelentős részét a kutatás-fejlesztésre fordítjuk. Minden új projekthez egy projektmenedzsert jelölünk ki, emellett saját automatizálási részleget működtetünk, amely a gyártási folyamatok maximális optimalizálásáért felel.

Kiemelt szolgáltatások

K+F+I

Szerszámgyártás

Fröccsöntés

Automatizáció

Összeszerelés és dekoráció

Minőségbiztosítás

Miért a Mikropakk?

Összhang a tervezés és gyártás között

A termék- és folyamatmegoldások megvalósíthatóságát garantálja, hogy a tervezés és gyártás egy fedél alatt megy végbe. A gyártási folyamat közben fellépő változásokra gyorsan tudunk reagálni és döntéseket hozni.

Összhang a tervezés és gyártás között

Versenyképes megoldások versenyképes áron

Teljeskörű gyártóként jobb árakat tudunk kínálni ügyfeleinknek, akik ránk bízzák a teljes gyártási folyamatot. Ezenkívül, terveink célja az anyag- és gyártási költségek megtakarításának maximalizálása.

Versenyképes megoldások versenyképes áron

Szoros partnerkapcsolaton alapuló megbízhatóság

Nemcsak az új termékek és folyamatok tervezése során, hanem azon túl is partnereink rendelkezésére állunk a termékek részletes ismeretének tükrében.

Szoros partnerkapcsolaton alapuló megbízhatóság

Innovatív megoldások iparági kihívásokra

Szakterületünk a teljeskörű termékfejlesztés, a tervezéstől a gyártásig. A Mikropakk saját, magasan képzett mérnöki csapatának célja, hogy a legmegfelelőbb és leghatékonyabb megoldásokat találja meg a legjobb áron.

Innovatív megoldások iparági kihívásokra

Precíz megvalósítás

Termékeink sikeréért felelősséget vállalva a legmagasabb minőségi követelményekhez tartjuk magunkat és szigorú minőségbiztosítási eljárásokat alkalmazunk.

Precíz megvalósítás

Rövid átfutási idő és hatékonyság fókusz

Tisztában vagyunk azzal, hogy ügyfeleink számára fontos a minél rövidebb fejlesztési idő, ezért munkafolyamatainkat folyamatosan korszerűsítjük. Azzal, hogy fröccsöntési szolgáltatásaink mind egy helyen működnek, kiküszöböljük a különböző szolgáltatók közötti félreértésekből vagy eltérő logisztikából eredő kockázatokat.

Rövid átfutási idő és hatékonyság fókusz

Csomagoláson túlmutató megoldások

Kupakok és záróelemek

Szórófejek és adagolófejek

Más innovációk

Házak és burkolatok

Cseppentők és szórófejek

Egyedi élelmiszeripari csomagolások

WC-frissítő kosarak

Elektronikai precíziós alkatrészek

Legfrissebb hírek

Kerüljön minőségbiztosítással versenyelőnybe

Kerüljön minőségbiztosítással versenyelőnybe

A minőségi szolgáltatás és termékminőség egyaránt kulcsfontosságú a piaci siker érdekében, mely nemcsak megkülönbözteti a vállalatot a versenytársaitól, hanem hosszú távú márkahűséget is biztosíthat. A Mikropakk-nál a minőségközpontú szemléletünk jelenti mindennapi működésünk és üzleti stratégiánk alapját.

Az ipari automatizálással jelentősen növeljük a gyártási folyamatok hatékonyságát

Az ipari automatizálással jelentősen növeljük a gyártási folyamatok hatékonyságát

A Mikropakk-nál számos esetben kialakítottunk részlegesen- és teljesen automatizált gyártósorokat, amelyek évente több millió műanyag alkatrész előállítására is képesek. Jelen cikkünkben részletezzük a digitalizált gyártási folyamatok megvalósításának módszereit, valamint azt, hogy a gyártósori automatizálás milyen minőségi fejlődést eredményez a gyártási folyamat különböző területein.

Elfogadjuk a kihívást

Felvesszük a versenyt és készek vagyunk új megoldást nyújtani speciális csomagolási kihívására.

Logo